Zoeken

Ontmoet onze bouwfanaat Patrick de Vos

KWS verbindt letterlijk en figuurlijk. Dagelijks werken onze gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland! Leer hier Patrick kennen!

Patrick de Vos.JPG

Als assistent-uitvoerder rent Patrick van hot naar her, maar dat is gelukkig ook zijn hobby. In zijn vrije tijd loopt hij regelmatig hard in het mooie Zierikzee waar hij samen met zijn vriendin woont.

Als kraanmachinist bij een lokaal bedrijf werd Patrick weleens door KWS ingehuurd. En hij kende onze projectmanager Karelse Johan via hun gezamenlijke hobby; hardlopen. De drempel was dus erg laag toen Patrick vroeg naar de mogelijkheden bij KWS, en inmiddels is Patrick al een jaar in dienst.

Als assistent uitvoerder is hij bezig met het coördineren van de uitvoering, het registreren van verrichtte werkzaamheden van kleine werken en loopt hij mee met de uitvoerder. Patrick is erg trots op het project ‘Rotonde Ritthem’, hij werkte hier samen met Johan Gabrielse en vindt het nog steeds onvoorstelbaar hoeveel werk daar in twee weken is verzet.

Patrick is van plan het uitvoerders vak goed onder de knie te krijgen en zichzelf verder door te ontwikkelen.

‘Mogelijkheden genoeg bij KWS!’