icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Ontmoet onze bouwfanaat Pien Raas

Leer onze mensen kennen! De rubriek bouwfanaten valt binnen het thema werkplezier. Het format geeft inzicht in de mensen en gezichten die bij KWS werken.

Pien kwam als stagiaire bij ons binnen maar is inmiddels een zeer gewaardeerde collega. Als assistent uitvoerder voor de vestiging Roosendaal-Sas van Gent is ze de rechterhand van de uitvoerder. Samen zijn ze verantwoordelijk voor het aansturen van het team en de voortgang van het project.


Pien haar motto? ‘’We vinden een weg, of we maken er één!’’ en dat is nou precies waarom ze zo goed is in haar werk!


Momenteel is Pien te vinden op project ‘Herinrichting Fort den Haakweg in Vrouwenpolder’. Wel bekend bij Pien, want op dit project werkte ze aan het begin van het jaar als stagiaire aan fase 1.
Naast haar drive om door te groeien naar de rol van uitvoerder, reist ze graag of is ze zo nu en dan te vinden op een festival.