icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Ontmoet onze bouwfanaat Robert Molenaar

Leer onze mensen kennen! De rubriek bouwfanaten valt binnen het thema werkplezier. Het format geeft inzicht in de mensen en gezichten die bij KWS werken.

Kite surfen, snowboarden en golven. In zijn vrije tijd is Robert net zo veelzijdig als in zijn werk als BLVC coördinator.
In zijn dagelijks werk is Robert druk met plannen schrijven, faseringen bedenken, het coördineren van kabels en leidingen, contact met de omgeving én het afhandelen van klachten. Dit doet hij bij KWS sinds hij zijn studie technische bedrijfskunde heeft afgerond. Dat is inmiddels alweer vier jaar geleden!


Robert is momenteel te vinden op de Westelijke Stadsboulevard in zijn woonplaats Utrecht. Een bijzonder project met veel stakeholders, dus genoeg te doen!


Het project dat hem het meest is bijgebleven is de aanleg van de Wakkerendijk in Eemnes. Een bijzonder project waarbij als slotstuk een duurzame asfaltdeklaag, KonwéCity 5 Circulair, is aangebracht. In Eemnes heeft Robert voor het eerst kunnen proeven aan de werkzaamheden als BLVC coördinator. En dit smaakte naar meer. Want inmiddels is hij doorgegroeid naar deze functie.

‘Naast mijn werk volg ik nog de opleiding civiele techniek. Hiermee wil ik mijzelf blijven ontwikkelen om zo ook binnen KWS door te kunnen blijven groeien. Ik ben blij dat ik deze ruimte krijg.’