Zoeken

VolkerInfra Schiphol beoordeeld als meest innovatieve maincontractor van Schiphol

Schiphol heeft VolkerInfra Schiphol, waar KWS Infra Amsterdam-Utrecht deel van uitmaakt, beoordeeld als meest innovatieve maincontractor. Met de start van het contract in 2019 heeft VolkerInfra Schiphol ingezet op innovatie. Deze inspanningen zijn opgemerkt door Schiphol. Uit de onlangs door Schiphol gehouden evaluatie kwam duidelijk de innovatiekracht van de combinatie naar voren.

IMG_1948B.jpg

Zo zijn volgens innovatiemanagers Nijs Korevaar en Oscar Maan van Schiphol het tonen van eigenaarschap en de diversiteit aan innovaties die worden aangedragen belangrijke onderdelen van deze beoordeling.

Verlenging maincontract

Onlangs is het maincontract tussen Schiphol en de combinatie VolkerInfra Schiphol met drie jaar verlengd. Het contract is gericht op een strategisch partnerschap en verlengd op basis van de prestaties en een kwaliteitsmeting van het werk van de afgelopen twee jaar. De verlenging van het maincontract geeft VolkerInfra Schiphol de kans om deze innovatieve lijn door te zetten en ook de komende drie jaar met innovaties bij te dragen aan de doelstellingen van Schiphol en zo in te spelen op de veranderde en dynamische wereld.

Jan van der Lee, innovatiemanager VolkerInfra Schiphol: “Ik ben trots op de manier waarop we vanuit VolkerInfra Schiphol met innovaties kunnen bijdragen aan de ambities van Schiphol. Daarnaast wil ik Schiphol complimenteren voor het scheppen van de juiste randvoorwaarden voor een innovatief klimaat én hoe de organisatie hierin zelf ook actief is.”

Maximaal investeren

Het strategische partnerschap geeft VolkerInfra Schiphol de ruimte om maximaal te investeren in lange termijn oplossingen én invulling te geven aan de duurzaamheidsvisie van zowel Schiphol als KWS en VolkerRail. Op de wijze waarop de combinatie nu georganiseerd is, zijn zij snel in staat om te schakelen als zich nieuwe kansen voordoen.