Zoeken

VWMO viert 50 Jaar innovatie en toewijding

Gisteren, op 29 november, vierde VolkerWessels Materieel & Onderhoud (VWMO) een indrukwekkende mijlpaal: 50 jaar van toewijding aan de Infra sector.

VWMO 50 jaar

Terug in de tijd

VWMO,  voorheen bekend als Volker Stevin Materieel (VSM), startte als materieeldienst. Het bedrijf groeide uit tot een speler van formaat in de infrasector. In 2022 werd de overgang gemaakt naar VolkerWessels Materieel & Onderhoud en daarmee een dochteronderneming van KWS.

Viering in stijl: een terugblik met huidige en voormalige collega's

De festiviteiten ter ere van dit gouden jubileum vonden plaats  op de werf in Dordrecht, samen met zowel huidige als voormalige collega's. De aanwezigheid van oudgedienden voegde een extra dimensie toe aan het evenement, waar herinneringen werden gedeeld en vooruit werd gekeken.

Remo Meijdam, bedrijfsleider VWMO: "Onze reis van de afgelopen 50 jaar is gevuld met uitdagingen, innovatie en vooral teamwork, vooral op dat laatste ben ik het meest trots!"

Een blik op de toekomst: innovatie als drijvende kracht

Temidden van de festiviteiten keek Remo Meijdam vooruit, hij benadrukt dat innovatie de drijvende kracht blijft voor VWMO. "We zijn vastbesloten om voorop te lopen in de industrie, met aandacht voor duurzaamheid en technologische vooruitgang," voegde hij toe. “In lijn met de ambities van KWS.”