icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Herinrichting Halsterseweg Noord

KWS heeft op basis van een EMVI-plan in combinatie met de prijs het werk aangenomen. De opdrachtgever is Gemeente Bergen op Zoom. De herinrichting van de Halsterseweg is een megaklus. De grootste uitdaging is de fasering. De weg is een doorgaande schoolroute voor ongeveer duizenden fietsers. Ook is de Halsterseweg de verbinding tussen Halsteren en Bergen op Zoom. Aan de Halsterseweg bevinden zich ook een groot transportbedrijf en tuincentrum Intratuin, deze stakeholders willen zo minimaal overlast.

Asfalt
5.500
riool
2 km

Het eerste deel van de werkzaamheden lopen van januari tot juli 2022. Vanaf begin augustus tot na kerst gaat de Halsterseweg aan beide kanten weer open. De opknapbeurt wordt dan weer in januari 2023 hervat, dit heeft de maken met de drukke kersttijd bij Intratuin.