icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Herinrichting Schipholweg Oost

De Schipholweg wordt als onderdeel van de Leidse Ring Noord opnieuw ingericht.

Als eerste is Schipholweg-Oost aan de beurt. Schipholweg-Oost loopt vanaf de noordzijde van de Stationspleintunnel, inclusief de Dellaertweg, tot en met de kruising van de Oegstgeesterweg/Willem de Zwijgerlaan. Schipholweg-West volgt later.

Vanaf half juni werkt KWS aan de nieuwe inrichting van Schipholweg-Oost. De gemeente laat deze weg opnieuw inrichten om de verkeersveiligheid voor fietsers en voetgangers en de doorstroming voor autoverkeer en openbaar vervoer te verbeteren. Daarnaast wordt het gebied groener en klimaatbestendig ingericht.

Blijf op de hoogte via de KWS-App

Voor actuele informatie over de uitvoering van het project herinrichting Schipholweg-Oost adviseren wij u gebruik te maken van de KWS-app. Door onze updates kunt u de voortgang van het project op de voet volgen. De KWS-app is te downloaden in de Apple- en/of Google Play store.

U kunt dan zoeken op het project ‘Schipholweg-Oost Leiden’ en als favoriet aanvinken door op het sterretje te klikken. U krijgt dan een melding bij een update

Download de KWS-App in de:
Appstore

Playstore

Contactpersoon
Anja Grootendorst | 06-11320281
Omgevingsmanager
agrootendorst@kws.nl