icon-arrow-right
HomeProjecten Groot onderhoud N304

Groot onderhoud N304

Otterlo - Apeldoorn

Vanaf 8 mei tot eind juni 2020 voeren wij in opdracht van de provincie Gelderland groot onderhoud uit aan de Otterloseweg (N304) tussen Otterlo en Apeldoorn. Tijdens dit onderhoud wordt het asfalt gedeeltelijk vervangen of geseald, de verkeersveiligheid wordt verbeterd, door het aanleggen van zelfreinigende bermen wordt de vervuiling van drinkwater voorkomen en de flora & fauna wordt beter beschermd door faunatunnels aan te leggen. 

Algemene Informatie

Meer informatie over dit project kunt u lezen op de website van de provincie Gelderland. Ook kunt u zich gratis aanmelden bij de "KWS App". Via deze app wordt u op de hoogte gehouden van de werkzaamheden, updates, bereikbaarheid etc. Lees hier hoe u de app kunt downloaden.  

Verkeershinder
De werkzaamheden zijn opgedeeld in 3 fasen. Per fase is de bereikbaarheid en de hinder anders. Voor alle fasen geldt dat de bus en direct aanwonenden/bedrijven op een enkele dag na door het werkvak kunnen rijden op vertoon van een zogenaamde bewonerskaart. Deze kaart wordt door onze omgevingsmanager verstrekt. Het fietspad blijft tijdens de werkzaamheden open, fietsers kunnen er dus altijd langs.

 

Planning & fasering
Fase 1
Werkvak: Rotonde Apeldoornseweg N304 / Harskamperweg N310 en de Apeldoornseweg tussen de rotonde tot afslag Hoenderloo / N804. De werkzaamheden uit fase 1 voeren we uit in de nacht van 8 op 9 mei 2020. Doorgaand verkeer is niet mogelijk van 19.00 tot 08.00. Voor de bus en aanwonenden zal de rotonde en de weg afgesloten zijn van 23.00 tot 08.00.

 

Fase 2
Werkvak: Vanaf de rotonde Apeldoornseweg N304 / Harskamperweg N310 tot de Brouwersweg te Hoenderloo. De werkzaamheden uit fase 2 voeren we uit van 11 tot en met 24 mei 2020. Doorgaand verkeer is niet mogelijk gedurende deze fase. Bus en aanwonenden hebben toegang tijdens deze fase behalve op 18,19 en 20 mei.

 

Fase 3
Werkvak: Vanaf Brouwersweg tot en met afslag Hoenderloseweg te Ugchelen. Deze werkzaamheden uit fase 3 voeren we uit van 25 mei tot eind juni 2020. Doorgaand verkeer is niet mogelijk gedurende deze fase. Bus en aanwonenden hebben toegang tijdens deze fase behalve op 9,10 en 11 juni. Van 25 mei tot en met 11 juni zal de bus gedeeltelijk worden omgeleid, alle bushaltes worden wel aangedaan. De kruising Brouwersweg is tijdens deze fase afgesloten

 

Omleiding
Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

 

Veiligheid
Uw en onze veiligheid staat bij ons voorop! Daarom zullen tijdelijke fietsoversteekplaatsen verlicht zijn, maken we gebruik van verkeersregelaars, werken we op 1 nacht na alleen bij daglicht en hebben, in geval van nood, hulp- en nooddiensten altijd toegang. Naast deze maatregelen zullen we echter ook op bepaalde momenten de rijbaan halveren of volledig afsluiten om uw en onze veiligheid te garanderen.

 

Contactpersonen

Remko Mulder Omgevingsmanager Neem contact op

Jarno Borgelink Projectleider Neem contact op

Jerry van Egmond Uitvoerder Neem contact op

Feiten & cijfers

+