Zoeken
20200508 Onderhoud Haarlemmermeer ontgraven fundering 003-004.jpg

Onderhoud gesloten verhardingen gemeente Haarlemmermeer

Maart 2020 ontving KWS Infra Amsterdam-Utrecht de definitieve gunning van het project “Onderhoud gesloten verhardingen” van de gemeente Haarlemmermeer. Dit project is een zogeheten raamovereenkomst, waarbij KWS als partner van de gemeente de komende twee tot vier jaar verantwoordelijk is voor het grootschalige asfaltonderhoud.

De aanbesteding kreeg overall de beste prijs-kwaliteit beoordeling. De opdrachtgever was positief over het aanbieden van een vast uitvoeringsteam, het leveren van kwalitatief goed werk en het monitoren hiervan. Daarnaast maken we gebruik van duurzame brandstoffen voor verschillende materieelstukken.

Werkzaamheden in deelopdrachten

De opdracht wordt uitgevoerd door middel van verschillende deelopdrachten, zoals het herstellen of vervangen van de asfaltverharding. Naast het onderhoud aan het asfalt behoren onder andere ontwerpwerkzaamheden, straatwerk, grondwerk, vernieuwen van funderingen en het toepassen van de juisten verkeersmaatregelen tot onze werkzaamheden.

Op dit moment zijn de eerste deelprojecten al volop in uitvoering. Zo werken wij aan het inrichten van de fietsstraten op de Huigsloterdijk en het vernieuwen van de Venneperweg. Daarnaast is de voorbereiding van diverse andere projecten in volle gang. In onze KWS app zijn al onze werkzaamheden te volgen en is ook informatie te vinden over de eventuele hinder van onze werkzaamheden.

Contactpersoon