Zoeken
KWS Omgevingsmanager

Werken bij KWS

Werken bij KWS betekent werken bij de grootste wegenbouwer van Nederland. Met de beste mensen en eigen materieel werkt KWS aan de duurzame infrastructuur van morgen. Interesse? Lees dan verder of ga direct naar onze vacatures.

Bekijk hier onze vacatures

Vacatures
GWW elektrische asfaltspreider.jpg

Dé specialist in Infrastructuur

Wegen en openbare ruimten. Over land en water. Boven en onder de grond. VolkerWessels onderneming KWS ontwerpt, bouwt, onderhoudt, beheert en exploiteert infrastructuur.   

Met vestigingen en diverse dochterbedrijven, deelnemingen en eigen materieel biedt KWS een waaier aan disciplines, dichtbij de klant. Van advies tot asfaltproductie. Van specialismes als grondverzet, rioleringen en waterbouw tot kleinschalig werk voor gemeenten en particulieren.  

KWS werkt als marktleider in de wegenbouw en de productie van asfalt aan omvangrijke multidisciplinaire projecten om de complete infrastructuur te realiseren. Ook staan wij niet stil op het gebied van duurzaamheid. Zo komen innovaties als de elektrische asfaltspreidmachine, het emissieloze asfaltmengsel KonwéCO2 en de koud asfalt recycling trein (c)art komen uit de koker van KWS.  

Word jij onze nieuwe collega?

Bij KWS kun je alle kanten op. Zo werken we elke dag met 2.000 collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland. 

Wil jij vooroplopen in jouw vakgebied en werken aan toonaangevende projecten? Solliciteer dan bij KWS.

Contact

Heb je nog vragen of wil je direct iemand spreken? Neem dan contact op met één van onze recruiters.