Zoeken
Elektrische Asfaltspreider.jpg

KWS op de Infra relatiedagen

Samenwerking in de grond- wegen- en waterbouw

Van 6,7 en 8 februari 2024 is KWS aanwezig op de Infra Relatiedagen te Hardenberg. Bezoek onze stand in hal 1, wij zijn te vinden op standnummer 124.

KWS asfaltspreidmachine

Over KWS

Van stoep tot snelweg. Over land en op het water, zowel boven als onder de grond. KWS ontwerpt, bouwt, onderhoudt, beheert en exploiteert infra. Met eigen materieel, dochters en deelnemingen in het hele land biedt KWS een waaier aan disciplines. Van advies tot asfaltproductie. Van specialismen en kleinschalig werk voor gemeenten en particulieren tot omvangrijke multidisciplinaire projecten waarin we de complete infrastructuur realiseren.

Bij KWS zijn we gepassioneerd over het bouwen van duurzame en toekomstbestendige infrastructuur. Al meer dan 120 jaar zijn we een toonaangevende speler in de infrasector en hebben we een indrukwekkend trackrecord opgebouwd van succesvolle projecten. Met een team van ervaren professionals en een innovatieve aanpak streven we naar het leveren van hoogwaardige infrastructuuroplossingen die de levens van mensen en gemeenschappen verbeteren.

 • Wegenbouw

  De aanleg van wegen is al meer dan 120 jaar onze absolute specialiteit. Als marktleider in de wegenbouw en productie van asfalt met decentraal georganiseerde regionale vestigingen, dochters en deelnemingen zijn we overal in Nederland actief.

  Meer weten over wegenbouw?
 • Waterbouw

  Waterbouw is ook een traditionele thuismarkt van KWS. Zo ontwerpen, realiseren en onderhouden we kades, dijken, loswallen, remmings- en geleidewerken en zee- en jachthavens. Ook voor kleinschalig betonwerk en industriële civiele werkzaamheden kunt u bij ons terecht.

  Meer weten over waterbouw?
 • Projecten

  Dagelijks werken onze gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland op diverse projecten. 

  Bekijk hier onze projecten
Infra relatiedagen