icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Pavelink

Het is het ideale plaatje: altijd weten waar een vrachtwagen met asfalt zich bevindt, wanneer deze bij de asfaltspreidmachine is en ook nog weten welke temperatuur het mengsel onder de balk heeft. Met Pavelink (voorheen: ALIS) volgen KWS en verwante asfalteringsbedrijven de volledige logistiek van ons asfaltproces.

Voordelen

Pavelink geeft u als klant inzicht in het logistieke proces van KWS. Transparantie dus. Daarnaast brengt het systeem administratieve voordelen. Zoals verschillende rapportages (rittenoverzicht) over het verloop van het proces en digitale weegbonnen van de geleverde producten. De gegenereerde informatie vormt de input voor assetmanagement-systemen van u als klant en KWS. Tevens vermindert deze digitale optimalisatie de CO2-uitstoot van transport en papiergebruik.

KWS wil toonaangevend marktleider zijn én blijven en investeert daarom actief in nieuwe ontwikkelingen en concepten. Waarbij we onze eigen visie en kennis nadrukkelijk inzetten voor het maximale resultaat. Met Pavelink onderscheiden wij ons in de markt. Het belangrijkste voordeel van deze innovatie: een beter product.

Continue verbeteren

Pavelink is in 2014 samen met onze ICT-partner ontwikkeld (toentertijd met de naam ALIS). Vanuit de intensieve samenwerking worden doorlopend verbeteringen doorgevoerd. Met de data uit Pavelink kan KWS als zelflerende organisatie haar eigen processen en producten blijven verbeteren. Aanvullend op het gebruik van Pavelink worden de informatie en locatie van verwerkte vrachten vastgelegd en gevisualiseerd in het GEO-portaal. Ten behoeve van assetmanagement is het ook mogelijk deze informatie met de klant te delen.