Zoeken

De beste werkgever...

"Ons concern VolkerWessels is niet voor niets uitgeroepen tot beste werkgever in de sector. Maar het moet ook uit jezelf komen. Mijn verhaal bewijst dat eigen initiatief wordt beloond."

Fariez Guman (585x315).jpg
Fariez Guman (1200x700).jpg

Naam: Fariez Guman
Leeftijd: 37
KWS Infra Amsterdam-Utrecht
Opleiding: HBO Civiele Techniek
Functie: Projectleider

 

“Voordat je gaat rennen, moet je eerst leren lopen, heb ik altijd geleerd. Maar eigenlijk ben ik vrij snel in mijn loopbaan gaan rennen. Ik was nauwelijks afgestudeerd, toen een andere student mij over KWS Infra Amsterdam-Utrecht vertelde. Ik heb een telefoonnummer gevraagd en die vrijdagmiddag direct gebeld. Maandag om 07.00 uur had ik een gesprek. Het bleek maar een minuut van mijn huis! Een paar uur later kreeg ik een telefoontje dat ik direct mocht beginnen. ‘Jij spontaan, wij spontaan’, zeiden ze. In de bouwvak toen 90% van het personeel met vakantie was, mocht ik een eigen project uitvoeren. Dat ging vrij soepel en was succesvol. En al snel volgden er meer projecten. Die kansen en dat vertrouwen zijn echt typerend voor KWS.

 

Ik ben er echt heel erg trots op dat ik bij zo’n groot, mooi en professioneel bedrijf werk. Ons concern VolkerWessels is niet voor niets uitgeroepen tot beste werkgever in de sector. Maar het moet ook uit jezelf komen. Mijn verhaal bewijst dat eigen initiatief wordt beloond. Gedreven, open, eerlijk, stressbestendig en ondernemend. Als je die eigenschappen hebt, ben je bij KWS goed op je plaats. Wat voor mij persoonlijk ook heel belangrijk is, is dat KWS veiligheid zo hoog heeft staan. Voetgangers, trams, fietsers en auto’s; op mijn mooiste, meest complexe project tot nu toe – het Amstel station in Amsterdam - waren er bijzonder veel verkeersstromen. Zeker in een hectische stad als Amsterdam verdient veiligheid alle aandacht. Het motto van KWS is niet voor niets: we werken veilig of we werken niet!”

Werken in de regio Amsterdam-Utrecht

Wil jij ook in de regio Amsterdam-Utrecht aan de slag bij KWS? Kijk dan hier voor onze vacatures in de regio Amsterdam-Utrecht.