Zoeken

De veelzijdige aannemer van KWS

"Wat mij persoonlijk aanspreekt, zijn de verantwoordelijkheden en vrijheden die je krijgt en de diversiteit van ons bedrijf. KWS is duidelijk één bedrijf, maar door de decentrale organisatiestructuur is er ook ruimte voor de eigen identiteit van bedrijven."

Jaap Hennevanger (1200x700).jpg
Jaap Hennevanger (1200x700).jpg

Naam: Jaap Hennevanger

Leeftijd: 29

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek B.V.

Opleiding: Tuin- en landschapsinrichting, afstudeerrichting Realisatie

Functie: Werkvoorbereider

 

“Verrassend veelzijdig. Deze slogan geldt zeker ook voor mijn functie. Inkoop, contracten en administratie. Coördineren en organiseren. Affiniteit met LEAN en processen. Maar ook het bedenken van voordeligere alternatieven en de vertaalslag van een definitief ontwerp naar een uitvoeringsontwerp, zodat de uitvoerder het werk buiten kan realiseren. Een goede werkvoorbereider beheerst veel aspecten. Wat mij persoonlijk aanspreekt, zijn de verantwoordelijkheden en vrijheden die je krijgt en de diversiteit van ons bedrijf. KWS is duidelijk één bedrijf, maar door de decentrale organisatiestructuur is er ook ruimte voor de eigen identiteit van bedrijven. Van Kessel Sport en Cultuurtechniek is gespecialiseerd in cultuurtechniek, de aanleg van sportvelden en atletiek- en golfbanen, dak- en gevelgroen, terreininrichtingen, bronbemaling, versnelde consolidatie (IFCO), horizontale en verticale drainage. Diezelfde diversiteit zie je ook bij de projecten.

 

Mijn mooiste project tot nu toe? Zonder twijfel Wildlands Adventure Zoo! De grootte van de bomen en het groen voor de verschillende klimaatzones, waaronder de tropische beplanting in het dierenpark. Dat maakte het zeker vanuit mijn vak een once in a life time project. Spreken die bijzondere projecten je aan en ben je een aanpakker en doorzetter die out of the box durft te denken? Dan past KWS wellicht ook bij jou. Zelf werk ik met veel plezier in een dynamisch team. Een mooie mix van ervaren mensen en jonge talenten, ieder met zijn eigen kennis en kunde, die allen openstaan voor vernieuwing. Mijn volgende stap? Voorlopig kan ik nog veel leren. Daarna naar buiten? Mijzelf specialiseren in inkoop? Ik ben er nog niet uit, maar doorgroeimogelijkheden genoeg binnen dit mooie bedrijf!”

Verrassend veelzijdig?

Ben jij ook verrassend veelzijdig? Solliciteer dan op een van de vacatures bij Gebr. Van Kessel.