Zoeken

Loyaliteit, kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel

“Wat het werk echt leuk maakt, is samenwerken met leuke collega’s waarbij humor zeker niet vergeten wordt.”

jan Tuin bewerkt.jpg
jan Tuin bewerkt.jpg

Naam: Jan Tuin

Leeftijd: 47

Vestiging: KWS Infra Leek
Opleiding: Vakman GWW
Functie: Voorman GWW

 

“In augustus 1995 ben ik begonnen als leerling bij GOA infra opleidingen, met KWS als praktijkbedrijf. Na drie jaar scholing had ik mijn diploma voor vakman GWW op zak en trad ik in 1998 in dienst bij KWS. Een vast contract bij de grootste wegenbouwer van Nederland, wat wil een mens nog meer!

 

Tijdens mijn opleiding heb ik in de praktijk bij KWS de kneepjes van het vak geleerd en daarna heb ik mijzelf ontwikkeld als vakman GWW. Sinds 2008 heb ik een leidinggevende functie als voorman. Met elkaar hebben we onszelf ontwikkeld als team van projectleider en uitvoerder tot grondwerker en dat werpt zijn vruchten af op de projecten. Die mooie resultaten die we behalen, daar haal ik echt voldoening uit!

KWS is een loyaal bedrijf dat staat voor kwaliteit en waar veiligheid hoog in het vaandel staat. Dat spreekt mij enorm aan bij een werkgever. Daarnaast krijg je bij KWS ruimte om jezelf te ontwikkelen, daar ben ik zelf een mooi voorbeeld van. Maar wat het werk echt leuk maakt, is samenwerken met leuke collega’s waarbij humor zeker niet vergeten wordt.”

Vakman worden bij KWS

Wil jij ook als vakman aan de slag bij KWS? Kijk dan eens naar onze vacatures voor productie en uitvoering