Zoeken

Bij KWS heb ik gevonden waar ik naar op zoek was

''Samen werken we aan het behalen van doelen en de juiste mensen op de juiste plek zetten.''

Loes Kerkdijk - ontmoet onze mensen_1200x901.png.png
1. Loes Kerkdijk - ontmoet onze mensen_1200x901.png

Naam: Loes Kerkdijk
Leeftijd: 30
Vestiging: KWS Infra Zwolle
Opleiding: WO Technische Planologie – Enviromental & Infrastructure planning Rijksuniversiteit van Groningen
Functie: Tendermanager

 

Winnen zit in mijn DNA. Ik ben resultaatgericht en krijg daarom enorm veel energie als ik met mijn team een project heb aangenomen. Iets waar ik dagelijks met mijn collega’s aan werk. Van samenwerken in teamverband krijg ik veel energie.

 

Samen werken we aan het behalen van doelen en de juiste mensen op de juiste plek zetten. Eén van mijn taken is om te analyseren welke kennis en welk type mens we nodig hebben en hoe deze mensen het beste met elkaar kunnen samenwerken. Elke tender is uniek en vraagt daarom om maatwerk. De stappen die we per tender doorlopen zijn op hoofdlijnen hetzelfde, maar de inhoud en technische uitdagingen zijn altijd uniek!

 

Sinds 2019 ben ik aan de slag gegaan als tendermanager bij KWS Infra Zwolle. Daarvoor heb ik een aantal jaar ervaring opgedaan in de bouwsector, met name op het gebied van tenders en uitvoerende rollen. Tijdens mijn vorige baan was ik op zoek naar meer uitdaging en wilde ik graag dichterbij huis werken. Een bekende in mijn omgeving vroeg of ik eens op gesprek wilde komen bij KWS Infra Zwolle voor de functie tendermanager. Ik had hier toentertijd wel oren naar, want die functie was voor mij een uitdagende en logische stap.

 

Ik heb bij KWS gevonden waar ik naar op zoek was, namelijk meer uitdaging. Daarnaast spreekt de werksfeer binnen KWS mij aan: iedereen is open en eerlijk naar elkaar. Het is een platte organisatie waar iedereen gelijk behandeld wordt. Ook is er ruimte voor uitdaging en krijg je veel eigen verantwoordelijkheid.

Tendermanager worden?

Wil jij ook als tendermanager aan de slag bij KWS? Bekijk hier de vacatures.