Zoeken

Zowel praktisch als tactisch denken

“Met de daily stand bouwen we op een veilige manier aan onze toekomst’’

Raymond Klootwijk (1200x700).jpg
Raymond Klootwijk (1200x700).jpg

Naam: Raymond Klootwijk 

Leeftijd: 39
KWS Infra Rotterdam-Zwijndrecht
Functie: Uitvoerder

 

“KWS is een heel sociaal bedrijf. Iedereen is gelijk en je kan bij iedereen jezelf zijn. Vanaf het moment dat ik als 16-jarige leerling-grondwerker begon tot in mijn huidige functie als uitvoerder, heb ik dat altijd als prettig ervaren. Het is ook een bedrijf waar je kunt groeien. Van grondwerker promoveerde ik tot voorman en na een kleine uitstap richting de milieuwereld binnen KWS, ben ik op het moment uitvoerder bij de Container Exchange Route (CER). Echt een project om trots op te zijn!

 

Een uitvoerder moet zowel praktisch als tactisch kunnen denken. Je moet eigenlijk verschillende petten op kunnen zetten en daarvoor moet je flexibel zijn. Elke situatie vraagt om een andere aanpak. Wat de ene keer wel werkt, werkt de andere keer niet. In het begin moet je daaraan wennen, maar zoals mijn projectleider zei: “Wanneer het een keer misgaat dan lossen we het weer op.” Het klinkt simpel, maar ik heb daar heel veel van geleerd. En het is ook wel mijn kracht dat ik de andere kant heb meegemaakt, als grondwerker. Ik weet hoe die gasten die ik nu aanstuur, erin staan. Dat is ideaal. 

 

In mijn functie als uitvoerder ben ik verantwoordelijk voor het realiseren van een project. Daar zit van alles bij: van planning tot het laatste stukje opleveren. We starten onze werkdag altijd met een korte daily stand. Hierin bespreken we waar we mee bezig zijn, wat we gaan doen en wat beter kan. Bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid. Op die manier bouwen we aan ‘onze’ toekomst en maken we morgen mogelijk!”  

Ook in Zuid-Holland aan de slag?

Zoek jij naar een leuke baan in de omgeving van Zuid-Holland naar een uitdagende baan in de wegenbouw? Bekijk dan hier onze vacatures in Zuid-Holland.