Zoeken

Genoeg kansen om te ontdekken wat bij mij past

''Ik voel mij bij KWS gewaardeerd en gehoord. Er is niet alleen aandacht voor mijn prestaties, maar ook voor mij als persoon.''

20210223 Sijmen Pelgröm 001-002.jpg
verticaal sijmen pelgrom.jpg

Naam: Sijmen Pelgröm
Leeftijd: 24
Vestiging: KWS Infra Amsterdam-Utrecht
Opleiding: HBO Built Environment – Civiele Techniek
Functie: Trainee, Project Engineer

 

Via een bedrijvenmarkt van de Hanzehogeschool Groningen ben ik in contact gekomen met KWS Infra Leek. Hier heb ik als werkvoorbereider mijn afstudeerstage gelopen op het GRQ-project in de Eemshaven. Voor mijn gevoel kon ik hier echt iets bijdragen. Het contact met collega’s en de werksfeer bevielen goed. Daarnaast investeert VolkerWessels veel in jonge werknemers, wat mij erg aantrok. Zo liep mijn stage over in een vakantiebaan en sinds september 2020 ben ik in dienst als trainee bij KWS Infra Amsterdam-Utrecht.

Ik voel mij bij KWS gewaardeerd en gehoord. Er is niet alleen aandacht voor mijn prestaties, maar ook voor mij als persoon. Als het goed gaat dan vieren we het en als het minder gaat, is daar iemand met een luisterend oor. Daarnaast hangt er een gemoedelijke sfeer en kun je op een gelijk niveau met leidinggevenden in gesprek gaan. Maar KWS is ook een bedrijf waar hard wordt gewerkt en waar gestreefd wordt naar het hoogst haalbare.

 

Ik ben erg enthousiast over het traineeship. Ik heb een stip op de horizon waar ik naartoe werk. KWS geeft mij de kans om te ontdekken wat bij mij pas. Als trainee werk ik op het projectbureau en ben ik betrokken bij diverse tenders. Dit betekent veel uitzoekwerkzaamheden voor omgevingsanalyses, speuren naar duurzame toepassingen, helpen bij het schrijven van het plan en actief deelnemen aan strategie overleggen. Ik vind het leuk om met mijn team te doorgronden wat de echte klantvraag is en hoe wij daar zo goed mogelijke invulling aan kunnen geven. Dit gaat van doorgronden, brainstormen, puzzelen tot met creatieve, gedurfde oplossingen komen. En met succes! Mijn eerste tender Raamovereenkomst Asfaltverhardingen Utrecht is succesvol binnengehaald.

 

Dit succes smaakt naar meer, ik heb ambities zat. Op project GRQ ben ik in aanraking gekomen met het vak procesmanagement. Het snel, efficiënt en risicogestuurd werkzaamheden kunnen uitvoeren, daar wil ik graag in de toekomst aan bijdragen. Daarnaast wil ik mij graag ontwikkelen in het leidinggeven. Het traineeship past dan ook helemaal bij mijn ambities. Zo kan ik vanuit een brede basis kennis en ervaring opdoen om zo door te groeien binnen het bedrijf

Trainee worden?

Ook trainee worden bij KWS? Kijk dan voor meer informatie op de pagina over ons traineeship.