Zoeken

Aan variatie geen gebrek

‘’Een groot aanbod aan uitdagende, variërende werkzaamheden in combinatie met goede doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.’’

Tony Ouwekerk.jpg
Tony Ouwekerk.jpg

Naam: Tony Ouwekerk
Leeftijd: 42
Vestiging: KWS Infra Roosendaal-Sas van Gent
Functie: Calculator

 

"Het meest trots ben ik als we een winnende aanbesteding weten te realiseren met elkaar. Inmiddels heb ik in de afgelopen jaren al behoorlijk wat projecten en tenders gedaan. Zo heb ik onder andere een aantal jaren geleden gewerkt aan de tenders Spoortunnel Delft en het snelwegonderhoud van Zee & Delta voor Rijkswaterstaat. Maar één project maakt mij in het bijzonder trots als ik erover praat: de realisatie van het Maximakanaal in Den Bosch voor Rijkswaterstaat. Aan dit project heb ik als calculator gedurende de drie jaar van de realisatie gewerkt.

 

Ik ben met KWS in aanraking gekomen toen ik bij een familiebedrijf werkte die de asfaltwerkzaamheden vaak liet uitvoeren door KWS in de regio’s Amsterdam en Rotterdam. In 2005 heb ik de overstap naar KWS gemaakt. Ik wilde graag bij een bedrijf werken die een breed aanbod aan werkzaamheden deed. KWS is een grote speler in de infra in Nederland, maar met een decentraal karakter. Dit vergroot de betrokkenheid van de collega’s, omdat we dicht bij de klant staan en ook talrijke particuliere en MKB-klanten bedienen. Ik ben begonnen in vestiging Rotterdam en na vijf jaar overgestapt naar vestiging Roosendaal-Sas van Gent, waar ik nu nog steeds werkzaam ben als calculator.

 

Het interessantste aan mijn baan vind ik de diversiteit aan werkzaamheden. De ene keer ben ik met een calculatie voor een RAW-bestek bezig en de andere keer met een UAV-GC werk of voor een klantvraag waar ik zelf een oplossing voor moet zoeken. Ook de projecten zijn divers: van een reconstructie voor een gemeente tot de aanleg van een windpark of een onderhoudscontract van een snelweg. Kortom: aan variatie geen gebrek!

 

Als werknemer krijg ik bij KWS veel vrijheid in mijn werkzaamheden. Ik bepaal grotendeels hoe ik mijn werkzaamheden uitvoer en inplan. We kijken nooit naar problemen maar naar uitdagingen en oplossingen. Vakmanschap staat hoog in het vaandel. Ik omschrijf KWS als een betrokken werkgever met een groot aanbod aan uitdagende, variërende werkzaamheden in combinatie met goede doorgroeimogelijkheden."

Calculator worden?

Wil jij ook als calculator aan de slag bij KWS? Bekijk hier de vacatures.