Zoeken

Specialistische markten

Wegenbouw en asfaltproductie, dat is ongetwijfeld waar je KWS van kent. Maar ben je ook bekend met al onze bijzondere specialisaties? Van ontwerp en advies tot realisatie en onderhoud. KWS bestrijkt de hele keten en breedte van de sector. Zo zijn we bijvoorbeeld gespecialiseerd in de aanleg van de infrastructuur rondom datacenters en windparken.

04.03.2020 Veenwieken 4.JPG

Windparken

KWS is specialist in het aanleggen van infrastructuur en omdat wij over onze eigen asfaltmengsels beschikken, kunnen we aan de wens van elke opdrachtgever voldoen. Zo ook bij de aanleg van windparken. Van toegangswegen tot kraanopstelplaatsen, KWS verzorgt het. Daarnaast bieden we in samenwerking met onze VolkerWessels-collega's één loket voor de realisatie van onshore windpark-projecten. Dat doen we onder de naam VolkerWind.

Lees meer
Datacenter KWS 585x315 1.jpg

Datacenters

KWS is specialist in het aanleggen van infrastructuur en omdat wij over onze eigen asfaltmengsels beschikken, kunnen we aan de wens van elke opdrachtgever voldoen. Zo ook bij de aanleg van een datacenter, maar ook daar bieden we meer. Van voorbereiding tot uitvoering. KWS helpt bij het aanleggen van het terrein voor datacenters. Door onze ruime ervaring met dit type bedrijfsterrein snappen wij wat de klant wil en acteren we hierop. Door onze proactieve houding, helpen wij de klant waar nodig op het gebied van vergunningen, planningen, ontwerp, uitvoering en oplevering.

Lees meer