icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 21 november 2019

Contract met Waterschap Brabantse Delta ondertekend voor renovatie van vier gemalen

Op Kasteel Bouvigne in Breda werden gisteren de contracten ondertekend voor een tweetal projecten in opdracht van Waterschap Brabantse Delta: de renovatie van twee poldergemalen en van twee rioolgemalen. KWS-onderneming M.J. Oomen riool- en betontechniek gaat met de renovatie van de vier gemalen aan de slag. 

UAV-gc

De poldergemalen liggen in Niervaert en Moerdijk; de rioolgemalen in Etten-Leur en Hoeven. Onder UAV-gc-contract verzorgen we het komende jaar voor het Waterschap de planvorming en het ontwerp, en aansluitend de uitvoering van de renovaties. 

EMVI

Beide contracten zijn aangenomen op EMVI-score, met beide keren een mooie score 8. Met name de vooraf gezochte afstemming met beoogde partners en het in het oog houden van belangen van de omgeving werden positief beoordeeld.