icon-arrow-right
HomeNieuws Contract met Waterschap Brabantse Delta ondertekend voor renovatie van vier gemalen

Contract met Waterschap Brabantse Delta ondertekend voor renovatie van vier gemalen

Actueel

Op Kasteel Bouvigne in Breda werden gisteren de contracten ondertekend voor een tweetal projecten in opdracht van Waterschap Brabantse Delta: de renovatie van twee poldergemalen en van twee rioolgemalen. KWS-onderneming M.J. Oomen riool- en betontechniek gaat met de renovatie van de vier gemalen aan de slag. 

UAV-gc

De poldergemalen liggen in Niervaert en Moerdijk; de rioolgemalen in Etten-Leur en Hoeven. Onder UAV-gc-contract verzorgen we het komende jaar voor het Waterschap de planvorming en het ontwerp, en aansluitend de uitvoering van de renovaties. 

EMVI

Beide contracten zijn aangenomen op EMVI-score, met beide keren een mooie score 8. Met name de vooraf gezochte afstemming met beoogde partners en het in het oog houden van belangen van de omgeving werden positief beoordeeld.

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

VolkerWessels maakt Circuit Zandvoort klaar voor komst Formule 1

VolkerWessels is onlangs gestart met de verbouwing van Circuit Zandvoort. Het circuit en de overige infrastructuur worden de...

GVB Raamovereenkomst Civiele Werkzaamheden Tram 2019 gegund aan KWS

KWS Infra Amsterdam-Heerhugowaard ontving vandaag de gunning van de Raamovereenkomst “Civiele Werken in en om de...

1e elektrische minikraan aan de slag voor KWS

Samen met vaste partner Loonbedrijf en Grondverzet Jan van der Lee heeft KWS Infra Amsterdam-Heerhugowaard geïnvesteerd...

Bedrijven

+