icon-arrow-right
HomeNieuws KWS start met een doorfietsroute tussen Utrecht en Amersfoort

KWS start met een doorfietsroute tussen Utrecht en Amersfoort

Actueel | Duurzaamheid

Nu de maatschappij zich steeds meer bewust wordt van de impact van klimaatverandering en de fiets ons in rap tempo naar onze bestemming brengt, wordt het belang van een hoogwaardig netwerk van doorfietsroutes steeds belangrijker.

Er komt een doorfietsroute tussen Utrecht en Amersfoort. Deze maand is KWS begonnen met de ontwerpfase van deze doorfietsroute.

Kwaliteitsscore

KWS haalde 100% kwaliteitsscore op de onderdelen planning, fasering, duurzaamheid en het beheersen van de mijlpalen. Hierbij behaalden wij de hoogste kwaliteitsscore van alle inschrijvers. Verder prees de opdrachtgever ons dat zij positief is over dat we snel kunnen schakelen indien onvoorziene (bodem-)omstandigheden optreden aangezien wij alle relevante disciplines zelf in huis hebben.

Op naar de toekomst

Met dit project laat KWS zien dat zij ook op lastig bereikbare locaties of tussen drukke verkeersstromen hoogwaardige doorfietspaden kan realiseren. Met de nog vele doorfietspaden in gepland voor de nabije toekomst, ziet KWS volop kansen om hierin ook een bijdrage te kunnen leveren.

Nieuws

Meer nieuws

KWS brengt een geluidsreducerende deklaag met 50% gerecycled asfalt aan

Tijdens asfaltwerkzaamheden op de N236 hebben we afgeweken van de norm in het belang van duurzaamheid. Het is namelijk niet...

KWS Infra Eindhoven start onderhoudswerkzaamheden provincie Limburg

Afgelopen weekend is KWS Infra Eindhoven gestart met de asfaltonderhoudswerkzaamheden aan de provinciale weg N276 in Sittard...

KWS en Waterschap Vallei en Veluwe tekenen realisatieovereenkomst versterking...

  De schop kan de grond in. Op dinsdag 26 april tekenden directeur Leonie Dennenberg namens Waterschap Vallei en...

+