icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Ontmoet onze bouwfanaat Younes Tadmiri

Leer onze mensen kennen! De rubriek bouwfanaten valt binnen het thema werkplezier. Het format geeft inzicht in de mensen en gezichten die bij KWS werken.

We kunnen sinds kort vader noemen, onze business en data analist Younes. Eind oktober is zijn eerste kindje geboren.


Younes is 26 jaar, getrouwd en woont in Weert. Al meer dan drie jaar is Younes als business en data analist dagelijks druk met ICT werkzaamheden, procesverbeteringen, automatiseringen en digitaliseringen.


Younes is het meest trots op het migreren van alle documentdata naar de cloudomgevingen en het helpen met het inrichten en uitrollen van AssetCheck! Momenteel werkt hij aan de coördinatie en het samen stellen van de nieuwe KAM-dashboards van KWS.


Naast dat veel van zijn tijd straks naar zijn dochtertje gaat, houdt Younes van voetballen, fitnessen en mediterrane akkerbouw.

‘Alles wat je aandacht geeft groeit! Net zoals mijn olijfbomen!’