Zoeken
Seijbel Photography--10.jpg

Bouwfanaten

Al decennialang zit vakmanschap, innovatie en ondernemerschap in het DNA van KWS. En nu nog steeds bepalen die aanpakkersmentaliteit, dat vernieuwend vakmanschap en het vermogen om kansen te benutten, het gezicht van KWS. Dit format geeft inzicht in de mensen en gezichten die bij KWS werken. 

Profielfoto Linde.jpg

Ontmoet onze bouwfanaat Linde van Tilburg

Voor UAV-gc en tenderprojecten moet je bij Linde zijn! Als projectbegeleider houdt zij zich met van alles bezig wat ‘achter de schermen’ plaatsvindt. Denk daarbij aan het maken van werkplannen, de planning, het begeleiden van risicosessies en verificatie & validatieprocessen. Met andere woorden: zonder Linde loopt het in de soep!

Lees meer
Frank Thomassen.jpg

Ontmoet onze bouwfanaat Frank Thomassen

KWS verbindt letterlijk en figuurlijk. Dagelijks werken onze gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland! Leer hier Frank kennen!

Lees meer
Anja.jpg

Ontmoet onze bouwfanaat Anja Grootendorst

KWS verbindt letterlijk en figuurlijk. Dagelijks werken onze gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland! Leer hier Anja kennen!

Lees meer
Harry.jpg

Ontmoet onze bouwfanaat Harry Borchert

KWS verbindt letterlijk en figuurlijk. Dagelijks werken onze gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland! Leer hier Harry kennen!

Lees meer
Patrick de Vos.JPG

Ontmoet onze bouwfanaat Patrick de Vos

KWS verbindt letterlijk en figuurlijk. Dagelijks werken onze gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland! Leer hier Patrick kennen!

Lees meer
René Jonker_bouwfanaat.jpg

Ontmoet onze BouwFanaat René Jonker

KWS verbindt letterlijk en figuurlijk. Dagelijks werken onze gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland! Leer hier René kennen!

Lees meer
Robert.jpg

Ontmoet onze bouwfanaat Robert Molenaar

KWS verbindt letterlijk en figuurlijk. Dagelijks werken onze gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland! Leer hier Robert kennen!

Lees meer
Ronnie.jpg

Ontmoet onze bouwfanaat Ronnie Brans

KWS verbindt letterlijk en figuurlijk. Dagelijks werken onze gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland! Leer hier Ronnie kennen!

Lees meer
Pien.JPG

Ontmoet onze bouwfanaat Pien Raas

KWS verbindt letterlijk en figuurlijk. Dagelijks werken onze gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland! Leer hier Pien kennen!

Lees meer
Younes.jpg

Ontmoet onze bouwfanaat Younes Tadmiri

KWS verbindt letterlijk en figuurlijk. Dagelijks werken onze gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland! Leer hier Younes kennen!

Lees meer