icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwfanaten

Al decennialang zit vakmanschap, innovatie en ondernemerschap in het DNA van KWS. En nu nog steeds bepalen die aanpakkersmentaliteit, dat vernieuwend vakmanschap en het vermogen om kansen te benutten, het gezicht van KWS. Dit format geeft inzicht in de mensen en gezichten die bij KWS werken. 

Ontmoet onze bouwfanaat Frank Thomassen

KWS verbindt letterlijk en figuurlijk. Dagelijks werken onze gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland! Leer hier Frank kennen!

Lees meer

Ontmoet onze bouwfanaat Linde van Tilburg

Voor UAV-gc en tenderprojecten moet je bij Linde zijn! Als projectbegeleider houdt zij zich met van alles bezig wat ‘achter de schermen’ plaatsvindt. Denk daarbij aan het maken van werkplannen, de...

Lees meer

Ontmoet onze bouwfanaat Anja

KWS verbindt letterlijk en figuurlijk. Dagelijks werken onze gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland! Leer hier Anja kennen!

Lees meer

Ontmoet onze bouwfanaat Harry Borchert

KWS verbindt letterlijk en figuurlijk. Dagelijks werken onze gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland! Leer hier Harry kennen!

Lees meer

Ontmoet onze bouwfanaat Patrick de Vos!

KWS verbindt letterlijk en figuurlijk. Dagelijks werken onze gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland! Leer hier Patrick kennen!

Lees meer

Ontmoet onze bouwfanaat René Jonker

KWS verbindt letterlijk en figuurlijk. Dagelijks werken onze gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland! Leer hier René kennen!

Lees meer

Ontmoet onze bouwfanaat Robert Molenaar

KWS verbindt letterlijk en figuurlijk. Dagelijks werken onze gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland! Leer hier Robert kennen!

Lees meer

Ontmoet onze bouwfanaat Ronnie Brans

KWS verbindt letterlijk en figuurlijk. Dagelijks werken onze gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland! Leer hier Ronnie kennen!

Lees meer

Ontmoet onze bouwfanaat Pien Raas

KWS verbindt letterlijk en figuurlijk. Dagelijks werken onze gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland! Leer hier Pien kennen!

Lees meer

Ontmoet onze bouwfanaat Younes Tadmiri

KWS verbindt letterlijk en figuurlijk. Dagelijks werken onze gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland! Leer hier Younes kennen!

Lees meer