icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Zaanstreek-Waterland

Bewust rioolbeheer Zaanstreek-Waterland

Onze specialist in rioolbeheer, -inspectie en - renovatie M.J. Oomen Moerdijk heeft in opdracht van verschillende gemeentes in de provincie Noord-Holland het plan van aanpak voor 'bewust beheer' van de riolering opgesteld. Onder de opdrachtgevers vielen de gemeentes: Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland en Zaanstad en het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

Opdrachtgever
Zaanstreek-Waterland
Betrokken partijen
Acht gemeentes en een hoogheemraadschap
Datum gereed
Januari 2020

Bewust rioleringsbeheer

Bewust rioleringsbeheer gaat om het effectief en doelbewust nemen van beslissingen over onderhoud en vervanging van de riolering. Deze beslissingen komen systematisch en transparant tot stand. Bij de afweging wordt een balans gezocht tussen kosten, kwaliteit en risico’s. Het plan van aanpak moest inzicht geven welke stappen gezet moesten worden om dat te bereiken. Deze werkzaamheden vallen onder het specialisme van onze collega's die zich dagelijks bezighouden met rioolbeer en -advies. 

Contactpersoon
Bram van Bekkum
Specialist Beheer & Advies
b.vanbekkum@mjoomen.nl