icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Inrichting Buitenruimte Sportcentrum De Bloesem

In opdracht van Gemeente Kapelle heeft KWS Infra Roosendaal het verblijfsgebied rondom Sportcentrum De Bloesem gerealiseerd. In samenspraak met de omgeving en de stakeholders is het ontwerp hiervoor gemaakt. In het verblijfsgebied wordt er een parkeerterrein en een fietsenstalling gerealiseerd. Daarnaast komt er een skatepark met een pumptrackbaan en een multicourt. Dit multifunctionele sportveld kan gebruikt worden voor voetbal, basketbal, tennis of volleybal. Aan de noordkant van het project wordt er een park aangelegd met ecologische inrichtingselementen. In het plan is veel ruimte voor groen en speelmogelijkheden voor kinderen.

Gebakken klinkers
4.000 m2
Grasbetonstenen
1.200 m2
Skatepark inclusief pumptrackbaan
275 m2 asfalt
Multicourt
500 m2
Asfalt
550 ton
Vaste plannen
2.000 m2
Fietsparkeerplekken
250

Konwé SportTop

Op het skatepark en de Multicourt heeft KWS haar eigen mengsel Konwé SportTop toegepast. Deze asfaltconstructie voldoet aan de normen van NOC*NSF. Onze Konwé SportTop is de ideale sportvloer voor onder andere handbal, wieler-, skeeler en skatebanen en multivelden. Deze sportvloer is een tweelaags asfaltsysteem waarbij het toplaagmengsel bestaat uit een specifieke fijne korrelopbouw waardoor na verwerking een zeer vlak speeloppervlak ontstaat. De pumptrackbaan is ook gerealiseerd met de Konwé Sporttop.

Contactpersonen
Johan Karelse
Projectmanager
jkarelse@kws.nl
Dennis Witte
Ontwerpleider/Projectbegeleider
dwitte@kws.nl