icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Beheer & Onderhoud

Een lokaal of provinciaal wegennet, een rijksweg van Rijkswaterstaat, maar ook fietspaden, markeringen, borden, bermen, wegmeubilair, groen en fauna, watergangen en afwatering: wij beheren en onderhouden uw wegen en openbare ruimten.

Beheer en onderhoud.jpg

Van Schiphol Airport tot de vaarwegen van de Zeeuwse Delta. Onze portefeuille bevat diverse aansprekende onderhoudscontracten. KWS beheert en onderhoudt uw wegen, verhardingen en andere infrastructuur. Bij multidisciplinaire projecten werken we onder de vlag van VolkerInfra (Asset Management) intensief samen met onze zusterbedrijven.

Ook in het beheer en onderhoud zet KWS in op vernieuwing en innovatie. Zo digitaliseren we onderhoudscontracten door slimme software te gebruiken. Maar denk ook aan productinnovatie. Zo dringt levensduurverlengend asfalt de preventieve en correctieve onderhoudskosten van uw infra terug. Bovendien profiteren ook het milieu en het verkeer.